Presentator

Inhoudelijk scherp, sterk improvisatievermogen en humor. Sleutelwoorden die hem omschrijven. Hij begon in 2001 voor de camera als presentator van het tv programma Chatney.nl. De serie was daarna ruim 9 seizoenen te zien bij de publieke omroep. Daarna presenteerde hij het lifestyle programma WEG en de serie Namaste Holland. Nu is hij alweer bezig aan het tweede seizoen van de NTR-serie 100% Hindoe. Hij presenteerde diverse festivals zoals het Dunya festival, Miss India Holland en de IFFA Awards op Schiphol. Was ook dagvoorzitter voor diverse instellingen. Kortom, Narsingh Balwantsingh is een presentator in de ruimste zin van het woord.

Trouwambtenaar

Je hebt besloten om te trouwen. Gefeliciteerd! Nu moet het natuurlijk de mooiste dag van je leven worden. Ik draag daar graag aan bij. Samen met jou en je toekomstige levenspartner duik ik in het verhaal over jullie ontmoeting en de weg ernaar toe en zorg ik ervoor dat jullie het stralende middelpunt zijn op jullie huwelijksdag in het bijzijn van jullie familie en vrienden. Het wordt een feest! Neem contact op voor meer info.


Event hosting

Zoekt u een dagvoorzitter of een presentator voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op om details te bespreken en beschikbaarheid te checken.