Media

“Narsingh Media & Entertainment” werd in 2004 opgericht door presentator en programmamaker Narsingh Balwantsingh en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van televisieformats, documentaires en bedrijfsfilms.

Wij willen graag uw mediapartner zijn. Neem vrijblijvend contact op met ons.

Hieronder een selectie van producties die wij maakten voor verschillende opdrachtgevers.

Narsingh maakte in opdracht van de NTR de 8-delige tv-serie 100 % Hindoe. In deze serie onderzoekt presentator Narsingh Balwantsingh, opgegroeid in een hindoegezin, hoe strak hij en andere hindoes hier omgaan met de regels van het geloof. In Nederland wonen meer dan honderdduizend mensen met een hindoe-achtergrond. Het hindoeïsme kent geen centrale autoriteit. Wel een bibliotheek aan geschriften. Wanneer wordt de religie als inspiratie ervaren en wanneer leidt deze tot verdriet? De serie werd geregisseerd door Rishi Chamman Tatjana Mirkovic. Research was in handen van Radha Ramdhan.

Narsingh maakte in opdracht van OHM (Organisatie voor Hindoe Media) deze 8-delige televisie serie In het TV programma.

Narsingh presenteerde ruim 50 afleveringen van de tv-serie “WEG”, een programma over lifestyle, uitgaan en lekker eten in de regio Zuid-Holland Zuid. Presentatoren Dave van der Wal, Nana Appiah en Narsingh Balwantsingh lieten elke week de leukste restaurants, clubs, podia, festivals, proeverijen, feestjes, winkels en shows zien.

Chatney.nl was het jongerenprogramma van de OHM (Organisatie voor Hindoe Media) Het werd voor het eerst uitgezonden in 2002 op NPO 2. In de 9 seizoenen dat het programma heeft gedraaid op de publieke omroep werden er tal van taboe-onderwerpen bespreekbaar gemaakt binnen de Hindoegemeenschap en werd de kloof tussen generatieverschillen kleiner gemaakt.