Coaching

Heb jij behoefte aan meer inzichten over jezelf en het makkelijker behalen van jouw persoonlijke doelstellingen? Als personal performance coach begeleidt Narsingh jouw in een op jouw behoefte afgestemd traject.

Waarom een coach?

Regisseur van jouw eigen leven, kan dat? Kan je zelf bepalen wat je doet of wie je bent? Ja dat kan. Het enige dat je moet doen is open staan voor een ontmoeting met jezelf. Klinkt zweverig denk je nu. Vond ik ook toen ik door mijn leermeesters geconfronteerd werd met de suggestie om een ontmoeting met mezelf aan te gaan. Het leidde meteen naar de eerste vraag. Wie ben ik? Het werd een innerlijke reis waarin ik veel blokkades opgebouwd uit het verleden tegen kwam. Blokkades of belemmerende overtuigingen die beperkende invloed bleken te hebben op mijn situatie en gemoed in de tegenwoordige tijd. Minder energie in relaties, een stagnerende carrière en ook een gevoel van lusteloosheid. Vernietigend voor mijn creativiteit en productiviteit. Door de innerlijke reis ben ik in staat geweest om de belemmerende overtuigingen te vervangen door nieuwe constructievere overtuigingen. Vanaf dat moment lag de regie van mijn leven in mijn eigen handen en heb ik ingezien dat mijn situatie en gemoed onder invloed staan van de kracht van mijn gedachten. Ik ben de regisseur van mijn eigen leven.

Daarna ontwikkelde ik een methode waarmee het voor iedereen mogelijk is om grip te krijgen op je leven en de doelen te halen die je voor jezelf gesteld hebt. Mijn methode is gebaseerd op de leer van grote Oosterse Filosofen en de Oplossingsgerichte Coaching methode. Twee uitgangspunten die leiden tot zelfkennis en het innerlijke probleemoplossende vermogen dat een ieder in zich draagt.

Coaching

Als personal performance coach begeleid ik jouw in de zoektocht je leven in te richten zoals jij het wil. Daarbij deel ik mijn ervaring en kennis met jouw en vind jij ongetwijfeld inspiratie om je persoonlijke doelstellingen makkelijker te behalen. De begeleiding is persoonlijk en wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Afspraak plannen